GULVAFSLIBNING

i København og øvrige Sjælland

Info@mmaler.dk

+45 40 25 51 90

Dækker hele Sjælland

+55 års erfaring

Gulvafslibning i København og øvrige Sjælland

Udvendigt malerarbejde

Ønsker du et perfekt resultat af gulvafslibning? Så er det os du skal kontakte

Lad os give dig et tilbud på dine gulve. Måske behøver du ikke at udskifte hele gulvet, men kan nøjes med en gulvafslibning med efterfølgende behandling.

Efterbehandling

Udvendigt malerarbejde

Vi rådgiver dig gerne i forhold til lakering eller oliebehandling af dit ny afslebne gulv. Det kan være meget smag og behag, da der er fordele og ulemper ved begge behandlinger. Resultatet afhænger blandt andet af træsort og gulvtype. Nogle behandlinger vil stille større krav til vedligeholdelsen efterfølgende og det er også vigtigt at overveje slidstyrken. Vi hjælper dig med at træffe det rigtige valg af behandling af dine gulve.

Gulvarbejde

Typer af gulve har betydning for afslibning

Udvendigt malerarbejde

Har du massive plankegulve, også kaldet bræddegulve, kan du som udgangspunkt forvente, at dit gulv uden problemer kan slibes. Et massivt plankegulv tåler nemlig afslibning adskillige gange. Har du derimod et parket- eller lamelgulv, skal der kigges nærmere på tykkelsen af slidlaget som skal have mindst 3 mm slidlag for at kunne tåle en afslibning.

Hvor ofte trænger gulvet til slibning?

Det kan aldrig undgås at et trægulv bliver slidt og trænger til en gulvafslibning. Gulvet bliver udsat for slitage når man går på det og der kan komme mærker fra møbler med mere. Det kan være meget svært at sige hvor ofte et gulv bør slibes, da det blandt andet afhænger af hvor mange personer der bor i husstanden og hvor udsat det rum hvori trægulvet ligger er. Et trægulv i en entré vil unægteligt bliver hurtigere slidt end gulvet i et gæsteværelse, hvor man måske ikke opholder sig til dagligt.

Som regel kan man selv se hvis det er tid til at få behandlet sine gulve. Det kan være gennemslid af lakken, mørkere gulve, ridser med mere. Vi kan være med til at vurdere, om dit gulv trænger til fuld gulvafslibning eller om dit gulv kan friskes op med en let slibning.

Medlem af Danske Malermestre

Din sikkerhed & garanti for kvalitet

Familievirksomhed fra 1964

MMalers rødder går mere end 55 år tilbage

Altid kvalitet til tiden

Professionel rådgivning, kvalitet og en fair pris

Kontakt os

Udvendigt malerarbejde

Vi udfører alle typer malerarbejde i København og omegn. Vi lægger vægt på professionel rådgivning, kvalitet og en fair pris.

Kernen i vores arbejde er professionel rådgivning, kvalitet og en fair pris. Vi har en mangeårig faglig stolthed hvilket betyder, at vi konstant stiller krav til os selv som din fortrukne maler i hovedstadsområdet og det meste af Sjælland.

Adresse

M Maler ApS

Håndværkerbyen 37

2670 Greve

Åbningstider

Man-torsdag kl. 07-17
& fredag kl. 7-14

Telefon

+45 40 25 51 90

E-Mail

Kontakt os på: info@mmaler.dk

Den gode dialog starter her...

Udvendigt malerarbejde