UDVENDIGT MALERARBEJDE

i København og øvrige Sjælland

Info@mmaler.dk

+45 40 25 51 90

Dækker hele Sjælland

+55 års erfaring

Udvendigt malerarbejde i København og øvrige Sjælland

Udvendigt malerarbejde

Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på udvendigt malerarbejde. Husk at man stadig kan få håndværkerfradrag på en lang række udvendigt malerarbejde. Vi rådgiver dig naturligvis om hvorvidt din opgave er omfattet af fradraget. Læs mere her.

M Maler er din garanti for professionelt arbejde. Alle vores malere er fagudlærte og bliver løbende holdt opdateret på de nyeste trends og teknikker. Vi benytter udelukkende kvalitetsmalinger tilpasset opgaven. Vi er medlem af Danske Malermestre, som ligeledes er din garanti for det perfekte resultat. Du kan læse mere om Malermestrenes Garantiordning her.

Udvendigt malerarbejde

Vi tilbyder blandt andet følgende udvendigt malerarbejde:

Døre og vinduer

Udover at de nymalede døre og vinduer giver en flot look på dit hus, er det vigtigt at dine døre og vinduer bliver vedliggeholdt. Malingen beskytter træværket mod fugt og indtrængning af vand og vil forlænge levetiden af dit hus’ træværk.

Facader

Som med døre og vinduer, er dit hus’ facade også med til at give et førstehåndsindtryk af huset. Det er vigtigt, at husets facade bliver beskyttet rigtigt til at modstå vind og vejr. Vi hjælper dig med at finde den hel rigtige farve til huset, så resultatet passer til huset og omgivelserne.

Træbeskyttelse

Vi tilbyder diverse træbeskyttelse af terrasse, carportet, skur, hegn med videre. Undgå at træet revner ved at beskytte dit træværk som dagligt påvirkes af vejret. Et træværk der er tilstrækkeligt beskyttet er også nemmere at holde rent for alger og snavs.

Hvad enten du ønsker et farveskift af dit træværk eller blot almindelig træbeskyttelse, så hjælper vi dig med at træffe det bedste valg for dit træværk.

Kontakt os

Udvendigt malerarbejde

Vi dækker det meste af Sjælland; hele København, Vestegnen, Sydkysten, Roskilde og Køge. Kontakt os for uforpligtende tilbud på telefon 40 25 51 90 eller via nedenstående formular.

Adresse

M Maler ApS

Håndværkerbyen 37

2670 Greve

Åbningstider

Man-torsdag kl. 07-17
& fredag kl. 7-14

Telefon

+45 40 25 51 90

E-Mail

Kontakt os på: info@mmaler.dk

Den gode dialog starter her...

Udvendigt malerarbejde
Medlem af Danske Malermestre

Din sikkerhed & garanti for kvalitet

Familievirksomhed fra 1964

MMalers rødder går mere end 55 år tilbage

Altid kvalitet til tiden

Professionel rådgivning, kvalitet og en fair pris